Bublinková výzva...

Zdravím vás moji milí,opět a zas. Sice po trošku delší prodlevě, ale to bohužel není v mých rukou, ale v rukou internetu, který nám doma prostě protestuje. Pojďme k tématu. Včera jsme spolu s přítelem navštívili našeho synovce, který bude mít v září rok. Byl rád, že nás viděl,ale byl ještě raději, když viděl bublinky, které jsem na něj foukala z bublifuku. Dlouho jsem bublifuk neměla v ruce, tak to pro mě bylo trošku nostalgické. Když jsme šli s přítelem domů, rozhodla jsem se to vzít přes hračkářství a koupit si tam svůj vlastní bublifuk...

A tak jsem šla po městě, s bublinami za sebou a s hezkým pocitem, že prostředí našeho jinak trošku socialistického města (ano, vypadá tak!) dělám hezčí :) Tímto chci vyzvat já vás, pokud máte doma bublifuk, vyjděte si s ním někam do města, do přírody, mezi lidi... Možná, že se na vás budou dívat jako na děti, tak, jako se dívali včera na mě. Ale řekněme si to narovinu, každý je svým způsobem dítě, už jenom tím, že se narodil svým rodičům. A pokud ho doma nemáte, tak si jej kupte, udělejte si radost a rozbublinkujte ji kolem sebe. Nebojte se toho, že se na vás někteří budou dívat skrze prsty. Buďte sví!

Pokud se rozhodnete vyjít s bublinami, zdokumentujte to, foťte to, pošlete mi to, dejte to na zeď fb stránky blogu, na Instagram s hastagem #Baauuububble #jsmedeti

Nebojte se, bublinkujte, vyfoťte to, piště reakce lidí, pište své pocity. Buďme jiní, buďme sví. Sdílejte to na sociálních sítích!

www.facebook.com/Baauuublog?fref=ts

instagram.com/baauuu/

Bublinkujte a sdílejte to, těším se na vaše úlovky!

Vaše názory

Jsem jiná? :)

Mám ráda poezii, píšu povídky, pohádky, říkánky a verše, úvahy. Mám svůj blog poezie - šálek kávy u divíška. Až půjdete kolem, stavte se na "šálek kávy", ráda vás tam uvidím :)
Přeji pěkné léto

Re: Jsem jiná? :)

Až budu mít chuť na kávu, zastavím se :)

Přidat nový příspěvek

KONTAKTY
                                                                                             Chcete se na něco zeptat? Máte návrh na dotazník, článek? Chcete 
 www.facebook.com/Baauuublog                                           něco zlepšit? Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte mě!